Защита на лични данни

Декларация за поверителност

Информация за сайта

Уеб проектът Oilsativa.eu, наричан за по-кратко "Този сайт", е основан и се администрира от Петя Младенова с фирмени данни: The Lead Page s.r.o., Slovakia, 811 08 Bratislava, Dunajska 8. Individual managing director: Petya Mladenova и дистрибутор на продуктите VIRDE за България. Паралелно като уеб разработчик, тя се ангажира да поддържа, разработва и актуализира този сайт съобразно новите ИТ технологии. Сайтът е базиран на статични HTML5 страници и не изисква регистрация от посетителите, за да достъпят съдържанието или да купят продукти, съответно той не записва и не запазва лични данни.

Политика за лична информация

Всяка лична информация, която предоставяте чрез формулярите на този сайт, се третира като поверителна и се използва единствено да Ви се предостави информация относно продуктите в сайта, както и за комуникация с Вас за тях. Формулярите за кореспонденции са изработени самостоятелно и не използват приставки на трети страни. Запазваме личната информация, която събираме от вас, когато имаме непрекъснато законно основание да направим това (например да ви изпратим продукт, който сте поръчали или да се съобразят с приложимите законови, данъчни или счетоводни изисквания).

Електронни съобщения

Ще получите имейл съобщение от този сайт единствено в отговор на запитване от Ваша страна, както и във връзка с информация и изпращане на фактура за направена от Вас поръчка. Вашата лична информация не се предоставя на трети лица, като по всяко време може да предявите искане до имейл info[@]oilsativa.eu за изтриването ѝ.

Онлайн плащания

Този уеб сайт поставя връзки към платформата за онлайн раплащания на PayPal, като споделя информация с тази платформа единствено до степента, необходима за целите на обработка на плащанията. Можете да научите повече за политиката на поверителност в PayPal.

Сигурност

Връзката Ви с този сайт е поверителна, като за целта той използва SSL сертификат, предоставен от Let's Encrypt, за да криптира конфиденциалните данни при попълване на формите за контакт, поръчка или заявка.

Блог платформа и коментари

За да се даде възможност на посетителите да четат и обсъждат блог статиите, блог директорията на този уеб сайт използва системата за съдържание, наречена WordPress. Достъпването на публикациите е свободно и без регистрация. Формата за коментар не изисква потребителска регистрация, нито вписване на имейл и не съхранява IP адреси. Този сайт не носи отговорност относно съдържанието на потребителските коментари.

Използваните изображения в блог платформата на този сайт, за които не е посочен източник, са с Creative Commons CC0 лиценз и не изискват кредит към автора (pixabay.com, pexels.com).

Абонамент за публикации

Имейл абонаментът за блог публикациите се предоставя от FeedBurner. Можете да се откажете от него по всяко време, като кликнете върху връзката за прекратяване на абонамента "Unsubscribe", намираща се под известието за нова публикация, което ще получите като електронен имейл.

"Бисквитки" и технологии за анализ

Този сайт използва къстъм решение за анализ на посещенията без запазване на бисквитки. Внедрен е код (/js/ga-lite.min.js), който подава на Google Analytics информация за това как сте пристигнали на този сайт, какви страници разглеждате в него и времето ви на престой. Вашата информация е анонимна. Кодът респектира браузърите с активиран „DoNotTrack“ и анонимизира IP адресите посредством стойността „anonymizeIp“.

Разработчик || Информация || Do Not Track - Universal Web Tracking Opt Out

Връзки към други сайтове

В Oilsativa.eu се поставят връзки към други уеб сайтове, в които могат да бъдат открити продуктите VIRDE и такива, за които се смята, че представляват интерес за читателите. Въпреки това, този сайт няма контрол върху тези сайтове. Те не се управляват от тази политика за поверителност.

Актуализация

Условията за поверителност на този сайт могат да се актуализират по всяко време при технологични промени и ще бъдат отразени на тази страница, затова я преглеждайте.

Контакт

Ако имате въпроси относно личните Ви данни, моля, пишете на имейл: info[@]oilsativa.eu

Последна актуализация: 23.05.2018