Конопен крем

Крем за мускулни и ставни болки

Konopný krém (Конопен крем)

Ефективен крем за облекчаване на мускулни и ставни болки, приготвен от природен екстракт. Подходящ за масажиране на кожата над ставите, мускулите и сухожилията. Бързо абсорбиращ се, не е лепкав и не дразни кожата.

Състав: Cannabis Sativa Seed Oil, Alcohol denat., Sorbitan Oleate, Polysorbate 80, Caprylic/Capric Triglyceride, Glycerin, Carbomer, Triethanolamine, Parfum, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin.

Употреба: Нанася се на възпаленото място и внимателно се втрива, докато се абсорбира.

Приложение: При претоварени и сковани стави, разтегнати мускули и сухожилия, разширени вени.

Съдържание: 100 мл

EAN: 8594062351771

крем за мускулни и ставни болки

Цена: 2,75 €

поръчай конопен крем

С наложен платеж и чрез ePay.bg можете да поръчате от "Аптека Берова" чрез уеб сайта www.berova.bg. Телефони за заявка: 0887 552 459 и 0888 806 506

В този сайт може да поръчате продуктите чрез PayPal. За да уточним детайлите по поръчката - брой и артикули, точен адрес за фактуриране и получаване на пратката, пишете ни от формуляра за контакт. След това ще получите на посочен от Вас имейл, генериран PayPal Invoice за заплащане на поръчаните продукти.

Защо "Конопен крем" и как въздейства?

Ако усещате неприятни болки в ставите, страдате от ревматизъм или разтегнати сухожилия, можете да облекчите болките с няколкократни втривания на ден с помощта на "Конопен крем". Кремът допринася за релаксация при възпалени и болезнени стави, както и при ограничената им подвижност, при болезнени и разтегнати сухожилия. Характеризира се с противовъзпалителни ефекти, потвърждаващи се при възпалени сухожилия, артроза, ишиас, които спомагат за бързото облекчение на болката след прекомерно физическо натоварване. Предназначен е за локална употреба чрез втриване и масажиране при разширени вени, като облекчава "усещането за тежки крака", намалява болките в гърба, всички видове оток, подобрява състоянието при натъртвания, влияе благоприятно при артритни и ревматични проблеми.

"Препоръча ми го колега, с когото играем баскетбол. Когато спортувам два пъти седмично, на другия ден не мога да стана от леглото. След втриването на крема, болката бързо стихва и аз се чувствам по-добре."

Г-н Радомир, Бърно, Чехия

"Този крем работи отлично върху ставите. Бих добавила, че след няколкократни намазвания, кожата на коленете и лактите изглежда страхотно - мека на допир и нейната грапавост изчезна."

Г-жа Мария, Ческе Будейовице, Чехия