Мас от див чесън за студени крайници


Кремове за здраве / петък, януари 1st, 2016

Страдате ли от усещане за студени ръце и крака не само през зимата? За синдромът на студените крайници може да има много причини и засяга предимно жени. За недостатъчното кръвоснабдяване на ръцете и краката могат да способстват лекарствата за високо кръвно налягане или хормонални контрацептиви, но влияние например оказва и емоционалният стрес.


мас от див чесънЕфективна помощ за студени и уморени крайници предлага уникалният билков мехлем от див чесън „Medvědí mast“, произведен по традиционни рецепти от компанията VIRDE в Чехия. Той съдържа див чесън (левурда) и ценни растителни екстракти, които могат да осигурят на тялото приятно усещане за облекчение и допринасят за затоплянето на студените ръце и крака.

Известни са случаи на целебни ефекти от див чесън в продължение на хиляди години. В допълнение към детоксификацията и антибактериалните ефекти, дивият чесън има способността да оптимизира циркулацията на кръвта в организма, предотвратява втвърдяването на артериите и лошото кръвообращение.

Мехлемът „Medvědí mast“ съдържа и карамфилово масло, което има антисептично действие и често се използва за масажи, тъй като допринася за поддържането на мускулния тонус. Също така е идеален за спортисти преди тренировка за загряване на  мускулите.

Не пренебрегвайте сигналите на тялото си, а обърнете внимание на възстановяването му. Достатъчно е до 2-3 пъти на ден да масажирате крайниците си с мехлема – абсорбира се бързо. Можете да си го поръчате онлайн от Аптека Берова тук.

Вашият коментар

Съобразно GDPR, имейл полето и записването на вашето IP са деактивирани.

Без спам, моля.