Лечение на псориазис с масло от канабис


Масло от канабис / понеделник, юни 15th, 2015

Не познавам по-добро лечение за псориазис от конопеното масло. Псориазисът се развива вътре в тялото и това състояние най-добре може да се елиминира чрез поглъщането на маслото. На страдащите от псориазис, давам да вземат масло, като в допълнение често давам и тинктура от канабис или някакво сурово масло за външно лечение.

Дори съм виждал много хора да получават добри резултати при използването само на масло или тинктура. Но все пак мисля, че поглъщането на маслото е най-добрият начин, тъй като то лекува основното заболяване, което е причина за проблема. За някои хора с по-лека форма на псориазис, само няколко нанасяния на масло от канабис локално, са достатъчни да ги излекуват и често симптомите на болестта не се появяват отново.

лечение на псориазис

Медицинската система предоставя лечения с въглищен катран, които имат краткосрочни ползи, но заболяването се връща. Често хората, които имат тежки форми на това заболяване се крият, защото се притесняват от външния си вид. Вместо да оставите псориазисът да съсипе живота ви, започнете да използвате нещо, което върши работа и съм сигурен, че скоро ще започнете да се чувствате много по-добре.

Откъс от книгата на Рик Симпсън „Природният отговор за рака”.
Източник: www.vaksini.eu

2 Replies to “Лечение на псориазис с масло от канабис”

  1. Искам да попитам колко количество трябва да се изпие за да се очаква евентуалното излекуване (става дума в напреднал стадий) майка ми има този проблем от години. Благодаря

    1. Здравейте Марин,
      Препоръчително е да се приемат до 2 супени лъжици дневно от олиото, сутрин и поне 30 минути преди хранене. Същевременно да се третират и локално засегнатите места върху кожата – обилно до омекотяването ѝ. По-бърз ще е ефектът от домашно приготвено масло или такова, което съдържа CBD (http://www.carun.cz/konopne-potraviny/konopny-olej-6-cbd-28). За съжаление, в България употребата му не е позволена, затова ако имате възможност, предприемете лечение с медицински канабис в Чехия.

Вашият коментар

Съобразно GDPR, имейл полето и записването на вашето IP са деактивирани.

Без спам, моля.