Лечение на диабет с масло от канабис


Конопено олио, Масло от канабис / петък, юни 12th, 2015

В случай на навременна диагноза, диабетът може да се излекува лесно, а в някои случаи и завинаги. Съвсем различен обаче е случаят при диабетиците, които години наред живеят с болестта и страдат по един или друг начин от всички нейни последици. При тези хора лечението изисква продължителност от поне няколко години. Ако конопеното масло е с високо качество и ако то се приема правилно, един диабетик – дори и такъв с редица усложнения от болестта – може само за 6 месеца да подобри състоянието си и да спре инсулина. Разбира се, трябва да се отбележи, че диабетът предизвиква редица странични ефекти и увреждания от различен тип, и на различни органи или части в човешкия организъм. Поради тази причина, в някои случаи се изисква завишаване на дозата, честотата и/или продължителността на приема на масло от канабис. В крайна сметка, повечето от негативните последици от диабета могат да се елиминират.

Забелязано е, че маслото от коноп има подмладяващо и възстановяващо действие върху панкреаса. В тази връзка, канабисът може да накара този човешки орган да заработи като нов, дори след тежко прекарани заболявания или усложнения. Това бе доказано по време на канабисово лечение на диабетик, страдащ от рак. През последните 10 дена от лечението, пациентът спира да приема масло от коноп, но вярвате ли или не, нивото му на кръвна захар се задържа изцяло в нормата. Нещо повече – човекът дори започнал да яде храни, за които по принцип хората, страдащи от диабет, не могат и да си помислят. А самият пациент, между другото, е страдал от диабет над 3 десетилетия. През тези 30 години всеки ден той е имал нужда от по 2 две инжекции инсулин, за да поддържа живота си. Именно чрез съпоставката на двете лечения на пациента се разбира, че неговият панкреас е започнал да работи нормално и правилно, т.е. при спиране и на конопеното масло и на инсулина едновременно.

Самият аз никога не пропускам да кажа на своите пациенти, че нямам лекарска диплома и не съм практикувал медицина. И все пак, аз не спирам да препоръчвам на хората да избягват синтетичните лекарства. Маслото от коноп е много по-добър и безобиден техен заместил. Нещо повече – някои лекарства сериозно подтискат благоприятното действие на конопа.

Притежавам официални документи, в които диабетици (и от тип 1, и от тип 2) сами твърдят, че маслото от канабис ги е излекувало. Така например, имам няколко пациента, които 30 години се подлагали на инсулин. Шест седмици, след като са започнали лечението си с конопено масло, те забравили за инсулина завинаги. Други пациенти твърдят, че все още имат нужда от инсулин, но в много по-малки дози и по-рядко, а това се дължи на терапията с конопено масло. Всички те твърдят, че канабисът подобрява в цялост здравословното им състояние.

Основната задача на лечението с конопено масло е да се спре инсулина, да се нормализират нивата на кръвната захар и да се контролира нормалното функциониране на панкреаса. Дори тази комплексна задача да не бъде постигната, самото масло от канабис кара пациента да се чувства по-добре. Поради факта, че диабетът винаги нанася сериозни щети върху кръвообращението (плюс други допълнителни странични ефекти) в случай на инфекция или травма на пациент с това заболяване, лечението с традиционните конвенционални способи е невъзможно. Ето пример за какво точно става дума: кракът на диабетика е инфектиран, но не е приложено навременно лечение. Като последствие лекарят винаги предприема ампутиране на крайника.

Лично аз имам познати диабетици, които не са позволили инфекцията на крака им да бъде лекувана и са били принудени крайниците им да бъдат отрязани. Това е истинска агония за тях, но за щастие аз проумях каква е цялата истина. В действителност локалното приложение на конопеното масло, т.е. върху инфектиран крак на диабетик, може да го излекува без никакви усложнения или необходимост от ампутация. За съжаление, години наред лекарите продължават да работят по същия начин и да осакатяват хората, без да е нужно. Така аз взех решение за себе си да не използвам услугите на съвременната медицинска система, защото виждам, че лекарите (или поне така наричат тези касапи) просто ни взимат парите и живеят на гърба на нашата болка.

Още в началото на своята терапия с конопено олио, диабетиците, които цял живот са се подлагали на лишения относно храненето си, буквално се прераждат в сладкарниците, където най-накрая могат да си позволят да хапнат. Така съвсем от раз, един бивш диабетик получава възможността да яде онова, което му е било забранявано в продължение на години. Други диабетици дори прекаляват, защото „гладът“ дълго време е бил подтискан. След като мине известно време от началото на лечението с масло от канабис, растението подобрява и циркулацията на кръвта в тялото. Инфекциите също не представляват проблем пред животоспасяващото конопено масло. Последно, но не по важност: имайте предвид, че канабисът може да се прилага за всякакъв тип диабет.

Преразказ на откъс от книгата на Рик Симпсън „Природният отговор за рака”.
Източник: www.vaksini.eu

Вашият коментар

Съобразно GDPR, имейл полето и записването на вашето IP са деактивирани.

Без спам, моля.