Лечение на язва, бенки и брадавици с конопено масло.


Конопено масло / петък, юли 3rd, 2015

Ако имате язва, можете да я излекувате чрез орален прием на конопено масло. Но външните язви, както бенките и брадавиците, се третират по стандартния метод – с мазане и превързване. Много рядко конопеното масло не успява да премахне клетките, които са развили мутация. Мутация се нарича процесът, когато бенката или брадавицата започва да увеличава размера си и да потъмнява.

Тъй като това е сериозен и много рисков здравословен козметичен проблем, медицинските лица днес просто го елиминират, но понякога не за дълго, защото той се появява отново. Конопеното масло е по-разумното решение за справяне с такава брадавица или бенка.

Преди дори ми се случваше да третирам с конопено масло хора, които имаха плантарни брадавици на крайниците. Това са много опасни брадавици. Те започват да развиват корени, а в последствие могат да се махнат само със сложна и в много случаи, тежка операция.

Но защо лекарите да ви кълцат, след като можете безкръвно да се справите с проблема? Една капка от маслото върху засегнатата зона и превръзка, са напълно достатъчни. Стойте с превръзката три дни и след това я сменете, като преди това отново капнете малко от маслото. Нужни са ви не повече от 3-4 такива процедури, за да премахнете корена на брадавицата, а връхчето ѝ пада от само себе си.

Третирането е изцяло безболезнено. Следователно, какъв е смисълът да се доверявате на лекарите, които ще ви причинят болка и няма да ви дадат гаранция, че ще се справите с плантарната брадавица? По-удачно и оптимално е да ползвате конопеното масло.

Преразказ на откъс от книгата на Рик Симпсън „Природният отговор за рака”.
Източник: www.vaksini.eu

Вашият коментар

Съобразно GDPR, имейл полето и записването на вашето IP са деактивирани.

Без спам, моля.