Конопеното олио – препоръчвано при диабет


Конопено масло, Конопено олио, Масло от канабис / събота, януари 16th, 2016

конопено олио при диабет Научно наблюдение потвърждава благоприятният ефект от конопеното олио при пациенти с диабет тип 2, което не само решава регулирането, но и подпомага намаляването на типичните придружаващи прояви на това заболяване, като висок холестерол или триглицериди.

Д-р Alexandra Frolkovičová посочва, че редовната дневна консумация на 1 супена лъжица конопено олио, значително намалява при пациентите с диабет тип 2 нивото на лошият холестерол (LDL), триглицеридите, захарта и гликирания хемоглобин в кръвта. Същевременно при тези пациенти се наблюдава повишаване на нивата на добрият холестерол (HDL). Ефектът дори продължава известно време след спирането на приема от конопеното олио. Повече информация може да се прочете в сайта на словашкия портал SME.sk.

Когато се заговори за коноп, хората обикновено реагират със страх, защото свързват растението с действие на психотропни вещества. Притеснението е излишно, тъй като конопените продукти, предназначени за употреба в храни и добавки, са получени главно от семената на Cannabis Sativa. Студено пресованото конопено олио от семената на конопа съдържа над 80% ненаситени мастни киселини: Омега-6 и Омега-3 в съотношение 3:1, което е оптимално за човешкото здраве, както и за перфектен метаболизъм на организма.

В допълнение към фактите от наблюдението по-горе, бихме искали да ви споделим първите окуражаващи резултати при наши клиенти с диабет и хипертония, опитали и продължаващи да консумират хранителната добавка на VIRDE – Конопено олио 100%.

Потребителски мнения:

Майка ми е с диабет 2-ри тип и нестабилно ниво на кръвна захар от 9 до 12 ммол. След един месец редовен прием на олиото, изследванията отчетоха нормализирано ниво на кръвната захар 7 ммол. С надеждата да се стабилизира състоянието на майка ми, ще продължим с приема на олиото, доколкото е нужно.

Анета, Монтана

 

Баща ми с хипертония е повече от доволен. Обади ми се да му поръчам още конопено олио и каза, че много му помага. Няма главоболия, кръвното почти винаги седи в норма, лекарствата е спрял и пие само, когато много го изнервят…

Виктория, Пловдив

Вашият коментар

Съобразно GDPR, имейл полето и записването на вашето IP са деактивирани.

Без спам, моля.