Конопено масло VIRDE

Продукт: Конопено олио 100%

Растително масло от конопено семе

конопено масло

Характеристики: хранителна добавка
Производител: VIRDE SPOL. s.r.o.
EAN: 8594062352372

100% чист продукт, приготвен от студено пресовано растително масло от конопено семе със запазен хранителен състав и богат на високо съдържание на биологично активни вещества като омега-3 ненаситени киселини и α-линоленова киселина, витамин А, витамин B и витамин Е, който спомага за защита клетките от оксидативен стрес.

Състав: коноп (Cannabis Sativa) 100% олио 99.5 мл (съдържание на α-линоленова киселина 15 г/100 г), алфа-токоферол 500 мг (витамин Е) в 100 мл продукт. Дневната доза от 10 мл олио съдържа 50 мг витамин Е, т. е. 417% от препоръчителната дневна доза.

Препоръчителна дозировка: 1-2 супени лъжици (10-20 мл) на ден. Използвайте преди дата, посочена на опаковката.

Съдържание: 200 мл.

Не е предназначено за деца под 3 години. Да не се превишава препоръчваната доза. Да се съхранява на място, недостъпно за деца! Да се съхранява на сухо място при температура от 5-25 °C. Избягвайте директна слънчева светлина! Този продукт не е предназначен да се използва като заместител на разнообразното хранене.

Продуктът се предлага в пластмасов съд, подходящ за опаковане на хранителни добавки, материал PET. Няма опасност от повреждане при транспортиране. Характеризира се с приятен орехов вкус и зелен цвят. Още информация за това конопено масло е достъпна тук: www.oilsativa.eu.

Съдържание и тест на продукта (PDF файл) »
Поръчка на „Конопено олио 100%“ »